Radio Bambi

Bijeljina dobila dvanaesti kružni tok i tu nije kraj!

Bijeljina – Grad kružnih tokova! U Bijeljini je puštena u saobraćaj nova kružna raskrsnica između ulica Nikole Tesle, 27. marta, Srpske vojske i Žrtava fašističkog terora (za građane Bijeljine, jednostavnije rečeno – kod ‘Bleda’ ili kod Parka). Nakon ovog, dvanaestog po redu, uskoro će uslediti i gradnja trinaestog kružnog toka, na rasksrsnici kod nekadašnje ‘Železničke stanice’.

Gradonačelnik Mićo Mićić je poručio da su ovakve raskrsnice izuzetno dobre za građane Bijeljine. Pojedini građani smatraju da je bilo važnije rešiti neke druge probleme. Ipak, prvi čovek grada verovatno najbolje zna šta, kada i kako treba građanima i šta to ima prioritet.

-“Kružne raskrsnice su jedan od najboljih načina da se olakša i ubrza saobraćaj u gradskim područjima. Nakon što se, posle nekoliko prvih ovakvih raskrsnica koje smo izgradili, pokazalo da su kružne raskrsnice dobre i za Bijeljinu, odlučili smo se da ih izgradimo na još nekoliko mesta. Zahvaljujući tome, naš grad je u proteklih desetak godina u pozitivnom smislu postao prepoznatljiv po ovakvim raskrsnicama”, – kaže gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je najavio da će Bijeljina dobiti i 13-i kružni tok.

Nije precizirao kada, ali se zna gde. Radi se o raskrsnici kod nekadašnje ‘Železničke stanice’.

Parking prostor jedan je od velikih problema, jer istog nema dovoljno, ali zato dragi vozači dok ‘lovite’ parking mesto, možete da se ‘vozate’ po kružnim tokovima koliko god želite. U svakom slučaju, bijeljinski kružni tokovi su mnogo jednostavniji od onog, već sada čuvenog, u Užicu, tako da vam barem izlazak iz ‘kružnih’ neće predstavljati problem.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!