Radio Bambi

Bijeljina prva u Srpskoj po broju novozaraženih!

Institut za javno zdravstvo Republike Srpske objavio je danas novi izveštaj u kome je navedeno da je u protekla 24 časa testirano 546 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2/COVID-19) potvrđen je kod 125 osoba u Republici Srpskoj. Radi se o 57 muških i 68 ženskih osoba, od kojih je 23 mlađe, 76 srednje i 26 osoba starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta 20 osoba je iz Bijeljine, 16 iz Banjaluke, 12 iz Trebinja, deset osoba je iz Modriče, po sedam iz Prnjavora i Foče, po četiri osobe su iz Zvornika i Mrkonjić Grada, po tri su iz Dervente, Doboja, Кozarske Dubice, Кotor Varoša, Prijedora i Srpca, po dve osobe iz Bratunca, Istočne Ilidže, Istočnog Novog Sarajeva, Кneževa, Laktaša, Lopara, Pala, Han Pijeska i Šekovića i po jedna osoba iz Bileće, Gradiške, Milića, Novog Goražda, Petrova, Sokoca, Srebrenice, Teslića i Ugljevika.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o ženi starije životne dobi iz Banjaluke. Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 253, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 52, a u opštim bolnicama 201.

Zavod za javno zdravstvo FBiH je u novom izveštaju saopštio da je u protekla 24 časa testirano 1.122 laboratorijska uzorka, od kojih je 178 pozitivno na virus korona. Od početka pandemije korona virusa u FBiH je registrovano 119 smrtnih slučajeva.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!