Radio Bambi

30 godina od nezaboravnog koncerta! (Video)

Danas se navršava tačno 30 godina od spektakularnog koncerta koji je održala Lepa Brena u Sofiji (Bugarska) na stadionu ”Vasil Levski”. 24.jul 1990. godine popularna pevačica će pamtiti dok je živa, a ovaj koncert je kruna njene višedecenijske uspešne karijere.

-“Zaista je fantastičan osećaj kada se setim tog nastupa. Mi smo te 1990. godine napravili veličanstven koncert u Sofiji”, – kaže Brena.

Pevačica je tada na stadion ”Vasil Levski” sletela helikopterom, a tim potezom, zadala je domaći zadatak mnogim svetskim zvezdama.

-“Rekli su mi da je na koncertu na stadionu bilo 105.000 ljudi a ne 90.000, kako smo prvo mislili. Tokom cele turneje po Bugarskoj tada, pevala sam za oko 280.000 ljudi. To je nezaboravno zaista. Publika u Sofiji je već od ranih jutarnjih časova pristizala ispred hotela u kome smo mi tada odseli, donoseći poklone i cveće, kao i naše postere na kojima su želeli autogram. Sve to je nešto što vas hrani ljubavlju i energijom da dalje pevate”, – rekla je Brena.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!