Radio Bambi

Bijeljina – Sin ubio majku pa sebe!

U porodičnoj tragediji u mestu Ljeskovac kod Bijeljine, ubijena je žena čiji su inicijali S.L. /75/. Ubistvo, a potom i samoubistvo je izvršio njen sin M.L./40/. Dežurni tužilac potvrdio je Srni da su ubistvo i samoubistvo izvršeni vatrenim oružjem.

Policija je o događaju obaveštena protekle noći oko tri časa. Kako javlja ‘BN TV’, Miodrag Lubura je ubio svoju majku Savku Luburu, a potom je izvršio samoubistvo. On je nakon ubistva majke kontaktirao sestru u Australiji putem poruke u kojoj je napisao: – “Ubio sam majku, sada ću i sebe”.

Policija je saznala od člana porodice da je u selu Ljeskovac kod Bijeljine počinjeno ubistvo. Po zaprimljenoj prijavi, na lice mesta odmah su izašli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina. Izlaskom na lice mesta u porodičnoj kući u mestu Ljeskovac, grad Bijeljina, zatečena su dva beživotna tela.

Prema rečima komšija, Miodrag je bio uvek povučen, dane je uglavnom provodio boraveći u kući sa majkom Savkom koja je slabije govorila zbog posledica moždanog udara. U poslednje vreme izbegavao je kontakt sa komšijama i okretao je glavu prilikom pozdrava ili bilo kakvog vida komunikacije. Takođe su istakli da nastradali članovi porodice proslavljaju krsnu slavu – Svetog Nikolu. Upravo na ovaj datum došlo je do krvave tragedije.

Beživotna tela majke i sina prevezena su na Odeljenje patologije Medicinskog centra Bijeljina.

O svemu je obavešten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!