Radio Bambi

Bizaran trend među tinejdžerkama u Hrvatskoj!

‘Pijani tampon’ novi je bizarni trend koji je veoma popularan među tinejdžerkama u Hrvatskoj. Mnoge devojke upražnjavaju ovu ‘tehniku opijanja’ pre nego odu na žurku ili u omiljeni kafić. Radi se o ‘tehnici’ koju u svetu tinejdžerke upražnjavaju već dugo, a sada je ovaj trend postao popularan i u Hrvatskoj.

Naime, higijenske tampone devojke namoče u votku ili neko drugo alkoholno piće i potom ih stave kao da imaju ciklus. Nakon što se uveliko počelo pričati o tome, novinari su putem društvenih mreža razgovarali sa pojedinim tinejdžerkama koje su ovo ‘probale’. Iako su ih upozorili na moguće ozbiljne posledice, one se nisu uznemirile zbog toga, nego su oduševljeno prenele svoja iskustva.

-“Moja najbolja frendica je bila na skijanju u Austriji i poverila mi se šta je tamo probala. Prepričala mi je svoja i iskustva još nekoliko prijateljica koje su isprobale ovu tehniku opijanja. Ubrzo sam na njen predlog i ja probala. Prvo mi je bilo čudno, ali kada je počelo da deluje osećala sam se baš dobro. Oduševljena sam učinkom, brzim i jakim delovanjem”, – rekla je jedna od tinejdžerki sa kojima su novinari razgovarali.

‘Nikada ih’, kažu, ‘nije brže uhvatilo jer alkohol tako direktno ulazi u krv’, a osećale su se, kažu, ‘fantastično’.

-“U kafiću sada nije bed ako piješ bezalkoholne voćne koktele s frendicama, jer tampon dole radi svoje. Osećaj je fantastičan. Ne piješ, a opijen si neverovatnom brzinom”, – reči su jedne mlade Hrvatice.

Lekari i stručnjaci kažu kako ih brine taj trend, jer devojke na ovaj način sebi oštećuju sluznicu vagine čime je podložnija infekcijama, a postoji i velika mogućnost da usled toga ostanu neplodne.

Inače, tinejdžerke u Hrvatskoj prednjače u pušenju cigareta i marihuane, prekomernom opijanju, kao i veoma ranom upuštanju u seksualne odnose, čime su već dugi niz godina na vrhu liste u odnosu na vršnjakinje iz regije, ali i drugih evropskih država.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!