Radio Bambi

BL – Muškarac (29) preminuo posle krvave tuče!

Pripadnici Policijske uprave (PU) Banjaluka jutros su uhapsili dve osobe zbog sumnje da su noćas u tuči, u Banjaluci, ubili muškarca starog 29 godina U policiji su pojasnili da je do tuče došlo noćas, oko tri časa, u Ulici Nikole Pašića, ali još uvek nije saopšten identitet učesnika i stradalog.

-“Policijskoj upravi 18.10.2018. godine oko 03:15h prijavljeno je da je ispred pekare u ulici Nikole Pašića došlo do narušavanja javnog reda i mira, tučom u kojoj su učestvovala tri lica od kojih je jedno od zadobijenih povreda preminulo”, – navodi se u saopštenju.

Prema pričama stanara ove ulice napadači su ganjali mladića i stigli ga na obližnjem parkingu kod parka ‘Kupusište’. Tu su ga ponovo napali i ubili. Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi.

Cela ulica jutros je bila blokirana.

Nezvanično, stradali muškarac je pretučen metalnim šipkama po glavi. U okolnim lokalima kažu da je ubijeni muškarac iz Kozarske Dubice, ali nema potvrde toj informaciji.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!