Radio Bambi

Bojkot je glupost i paravan propalim političarima! (Video)

Sada već bivša uposlenica bošnjačkog Memorijalnog centra Potočari kod Srebrenice, Nerma Halilović, jedna je od mnogih koji su tokom pretohodnih dana osetili gnev svojih sunarodnika koji su vodili inicijativu za bojkot ponovljenih izbora u Srebrenici. U izbornoj noći ona je govorila uživo za RTRS.

Tom prilikom izjavila je da joj je, nakon njenog javnog medijskog protivljenja bojkotu, direktor pomenutog centra Emir Suljagić dao otkaz.

Halilovićeva je profesorica istorije i pri kraju studija za vaspitačicu predškolkog vaspitanja, a prethodno je završila dve srednje škole i na listi je “Bošnjačkog pokreta” za odbornika u Skupštini opštine Srebrenica.

Ona je izjavila i da je direktor isterao iz Centra rečima: “Marš napolje!”, te dodaje da on nije zaslužio funkciju koju obavlja.

Za bojkot izbora kaže da je glupost, a za one koji isti zagovaraju da su propali političari i da im je bojkot zapravo paravan za razne mutne radnje.

Njenu celu izjavu koju je dala tokom izborne noći pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!