Radio Bambi

Detalji brutalnog premlaćivanja! (Foto/Video)

Cela regija je ostala šokirana nakon što je objavljena vest o brutalnom premlaćivanju 18-ogodišnjakinje u Zadru (HR). Javnost je u junu prošle godine, kada se napad dogodio, bila iznenađena i reakcijom svih koji su se zatekli u zadarskom kafiću gde se odigrao brutalan napad.

Niko devojci nije pružio pomoć, naprotiv, pojačali su muziku, a zatim i oprali krv sa zidova i podova kako bi sakrili dokaze. Napadač je devojku tukao pesnicama i nogama, a glavom joj je udarao o lavabo u toaletu. Iako je napadač, Darko Kovačević zvani Daruvarac, nesrećnoj devojci slomio kosti lica, nos, zube i naneo joj i druge veoma ozbiljne povrede, on je polovinom decembra prošle godine pušten na slobodu.

Sa Daruvarcem se pretučena devojka kratko viđala, a majka se s tom vezom nikada nije slagala. Znala je ko je Darko Kovačević, a policija je znala još bolje, jer je imao 40 krivičnih i prekršajnih prijava.

Kada je saznala da joj je ćerka pretučena, odmah ga je nazvala, a zatim i policiju, ali pozivi su bili uzaludni.

Novinari jedne od najgledanijih tv emisija u Hrvatskoj, emisije ‘Provjereno’, ekskluzivno su emitovali snimke tih razgovora.

Daruvarac se našao na slobodi, jer mu je istekao zakonski rok koliko može biti zadržan u pritvoru. On mora tri puta nedeljno da se javlja policiji. Zabranjeno mu je da se približava žrtvi i da je kontaktira, ne sme da napusti prebivalište, a oduzeti su mu i dokumenti.

U međuvremenu se pojavio i video snimak na kome se vidi napad.

P A Ž Nj A !!!   18+   

Sledi prilog iz pomenute emisije, čiji sadržaj je, upozoravamo, uznemirujuć, kao i fotke uznemirujućeg sadržaja.

 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!