Radio Bambi

Detalji ubistva šestomesečne bebe!

Mirjana Došljak Škrijelj (29) iz Bara, priznala je policijskim inspektorima da je zadavila svog šestomesečnog sina. Kako prenose crnogorski mediji, ona je ispričala inspektorima da je dete zadavila ivicom mušeme, u kući, u naselju Partizanski put u Sutomoru, a potom lekarima prijavila da joj se dete ugušilo. Lekarima je bila sumnjiva njena prijava, zbog čega su odmah obavestili službenike Centra bezbednosti Bar.

Tužilac je odmah naredio obdukciju tela bebe, koju je uradio veštak sudske medicine Miodrag Šoć. Preliminarni rezultati pokazali su da je kod bebe smrt nastupila nasilno, nakon čega je Došljak Škrielj uhapšena.

Ona nije prošla poligrafsko testiranje i jako čudno se ponašala tokom saslušanja.

-“Nije plakala, nije pokazivala nikakav znak žaljenja niti kajanja, nije od nas tražila ni da joj dozvolimo da prisustvuje sahrani svog deteta”, rekao je medijima neimenovani sagovornik iz policije.

Iz Uprave policije Crne Gore zvanično je saopšteno da su ih iz Službe hitne medicinske pomoći, u četvrtak oko 20 časova obavestili da im je dovezeno beživotno telo bebe, nakon čega su odmah na lice mesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj.

-“Izuzeti tragovi sa lica mesta upućeni su u Forenzički centar radi veštačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtevali vršenje obdukcije tela deteta, budući da su tragovi sa lica mesta, kao i druge policijske mere i radnje koje su preduzete, ukazivale na to da je izvršeno krivično delo”, – saopštili su iz policije.

Osumnjičena Mirjana Došljak Škrijelj se tereti da je počinila krivično delo ‘teško ubistvo’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!