Radio Bambi

Devojka (19) pobegla sa stricem! (Video)

Profesionalna šminkerka i devojka koja se jako uspešno bavi fotografisanjem, šokirala je svojom odlukom porodicu, prijatelje, svoje selo Mrčajevce i celu regiju. Jasmina Stefanović (19) je često odlazila u kuću svoga strica, bivšeg sveštenika Miroljuba Šćepovića (50) i tamo boravila po nekoliko časova.

Niko tada nije pomislio da Jasnima sa stricem kuje plan za bekstvo, kao i da postoji mogućnost ‘incest veze’ između njih dvoje. Nakon izvesnog vremena, ona je pobegla sa svojim stricem.

Devojku iz Mrčajevaca je sa Miroljubom u nedelju u Podgorici pronašao otac Perica (43). Otac je ubrzo uhapšen jer se u policijskoj stanici potukao s Miroljubom. Jasmina nije došla kući 2. septembra, a njena majka Zorica je iste noći policiji prijavila nestanak. Miroljub je ranije imao dva braka, a kako prenose mediji, u selu Grivac kod Knića je obljubio jednu maloletnu devojku.

Tada su ga meštani pretukli i intervenisala je policija. U Miroljubovoj kući su policajci tada našli automatsku pušku.

Miroljub je nastavio sa skandalima i zaveo je Jasminu te je s njom pod još nerazjašnjenim okolnostima pobegao u Crnu Goru. Upućeni u celi slučaj kažu da je Miroljub očigledno manipulisao devojkom jer je ona odjednom promenila ponašanje prema porodici i prijateljima, a majku je nedavno optužila za zlostavljanje.

Meštani Mrčajevaca međutim to negiraju, kažu da porodica ima četiri ćerke i da Zorica i Perica čine sve kako bi one imale lepo odrastanje i bezbrižan život.

Jasmina ne želi više da kontaktira sa porodicom i sa većinom prijatelja. Osnova za tužbu protiv Miroljuba još uvek nema, pogotovo što sve ukazuje na to da je Jasmina dobrovoljno otišla s njim, a sem toga ona je punoletna i niko ne može da joj zabrani da ide gde želi i s kim želi. U ‘incest vezu’ niko u Mrčajevcima ne želi da veruje, o tome neće da govore glasno, iako o tome uveliko šapuću.

Nezvanično, pojedini meštani sela pričaju, da je Jasmina sa stricem duže vreme u emotivno-seksualnoj vezi.

Porodica je ogorčena, a u nastavku pogledajte video priču ‘Prve TV’ o celom slučaju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!