Radio Bambi

Dok sam na vlasti, neću dozvoliti novi rat! (Video)

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik održao je juče popodne konferenciju za novinare. Istakao je da je veoma zabrinut za situaciju vezanu za smrtnost u Republici Srpskoj od posledica virusa korona. Dodik je rekao da Srpska čini sve što je u njenoj moći da svojim građanima obezbedi dovoljno doza vakicna i najavio da će u četvrtak zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem preuzeti još 20.000 doza vakcina za Republiku Srpsku.

Govorio je i o posledicama pandemije korona virusa na ekonomiju, povećanju plata u zdravstvu, prosveti, policiji, pravosuđu, ali i naglasio da će se razgovarati o povećanju plata radnicima u realnom sektoru.

Dodik je rekao i da zajednički nivo vlasti u BiH ostaje neuspešan, nedorečen i poprilično truo. On je objasnio i na koji način je moguće da se Srpska uključi u izmenu izbornog zakonodavstva u BiH, a dotakao se i evropskog puta BiH.

Dodik je komentarisao i izjavu Željka Komšića, koji je između ostalog rekao kako ne postoji šansa da u BiH dođe do razlaza bez oružanog sukoba.

Snimak konferencije pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!