Radio Bambi

Drama na auto-putu Beograd-Niš!

Na auto-putu Beograd – Niš, kod Jagodine, odvijala se prava drama, kada je kamion paraćinskih registracija probio ogradu mosta. Do nesreće je došlo jutros oko sedam časova. Nezvanično, vozač je zaspao za volanom, sleteo s puta i probio ogradu na mostu.

Kabina i deo kamiona visili su iznad Velike Morave, a vozač je satima bio zarobljen u kabini. Vozač kamiona koji je probio ogradu mosta kod sela Mijatovac i ostao da visi iznad Velike Morave skoro puna dva sata, spasen je i prevezen u bolnicu u Ćupriji.

Na auto-putu Beograd – Niš kod Jagodine saobraćaj je satima bio u prekidu. Promrzli vozač je iz preventivnih razloga prevezen u bolnicu u Ćupriji jer je promrzao i u stanju šoka. Njega su iz kabine izvukli policajci, vatrogasci i putari.   

Saobraćaj na ovoj deonici bio je u zastoju i formirala se kolona vozila duga više od 15 kilometara. Za saobraćaj je celo jutro funkcionisala samo traka od Beogada ka Nišu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!