Radio Bambi

Festival dramskog stvaralaštva Vlasenica 2019!

Od 14. do 17. novembra, u Vlasenici će po drugi put biti održan Festival dramskog stvaralaštva. Festival počinje u četvrtak (14.11.2019.) u 17 časova, a tokom četiri dana imaćemo priliku da vidimo pozorišta iz Trebinja, Foče, Višegrada, Mostara, Kaknja, Zavidovića i Vlasenice. U sklopu manifestacije biće održane edukativne radionice za mlade glumce kao i debate na kraju svake festivalske večeri.

Pored promocije i afirmacije kulturnih sadržaja realizovanih od strane mladih i njihovih nastavnika, Festival ima za cilj umrežavanje različitih pozorišnih trupa iz cele zemlje kao i podsticanje i jačanje kritičkog mišljenja kod mladih.

Festival se završava u nedelju 17.11.2019.godine kada će stručni žiri proglasiti najuspešnija pozorišta.

Sve aktivnosti odvijaće se u prostorijama SŠC ‘Milorad Vlačić’ Vlasenica. Projekat je finansijski podržan kroz BHRI (Bosnia and Hercegovina Resilence Initiative) program kojeg implementira ‘IOM’ uz finansijsku podršku ‘USAID-a’. Podršku projektu pruža Kulturna scena ‘Male stvari’ Trebinje.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!