Radio Bambi

Kada počinje zimska sezona na Jahorini?!

Zimska sezona na Јahorini počeće 30. novembra puštanjem u rad najsavremenije žičare, jedne od ključnih investicija Olimpijskog centra Јahorina, izjavio je izvršni direktor za tehniku i ski-staze u ovom centru Bojan Čupović. On je rekao da će radom žičare skijalište postati mnogo komotnije za skijaše, biće smanjeni redovi na polaznim stanicama i uvezano skijalište Poljice sa Ogorelicom i Pračom.

Marketing menadžer iz Olimpijskog centra Јahorina, Јelena Škrba, rekla je da je nedavno registrovana dvadesthiljadita vožnja na Јahorini što je nesvakidašnje za tu planinu.

-“U proteklih 20 godina tako nešto se nije desilo, ostvarili smo prihode od 100.000 evra samo za ovo leto što je rekordan rezultat”, – navela je Škrba.

Direktor Turističke organizacije Јahorina, Igor Tošić, rekao je da je olimpijska planina u protekloj sezoni imala goste iz 64 zemlje, a najviše gostiju je bilo iz Srbije.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!