Radio Bambi

Predala se osumnjičena za ubistvo Ivankovića!

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), devojka za koju postoji osnovana sumnja da je juče počinila ubistvo Nina Ivankovića (55), vlasnika motela ‘Vila Ivanković’, u mestu Buna kod Mostara, predala se protekle noći policiji u Turbetu kod Travnika (FBiH). Uz Ivankvićevo beživotno telo policija je pronašla pištolj, pa se prvo posumnjalo na samoubistvo.

Ipak, kada je završen uviđaj i nakon što su prikupljene određene informacije, policija je saopštila da je Ivanković ubijen. Nezvanično, Hindić-Bošnjaković je Ivankovića upucala s više metaka u leđa i ubrzo se udaljila sa mesta zločina.

Ona je poznata policiji po nasilničkom ponašanju.

Sunita se svojevremeno bavila modelingom, oprobala se i kao pevačica, a kako je sama priznala u izjavi za jedan sarajevski tabloid, nudili su joj i više od 1.000 evra da se fotografiše gola, a još više novca za ulogu porno filmu. -“Tako nešto mi ne treba. Ne zbog toga što ne bih imala šta pokazati već iz razloga što na takav način ne želim graditi svoju kaijeru”, – rekla je tada Sunita Hindić Bošnjaković.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!