Radio Bambi

Kupovinom stana u Tivtu dobijate državljanstvo Crne Gore!

Luksuz, glamur, sjaj, raskoš, ili kako ga mnogi zovu grad u gradu, “Porto Montenegro” u Tivtu, biće proširen. Iako će gradnja novog dela ovog glamuroznog naselja početi tek krajem ove godine, komapnija “Adriatic Marinas Porto Montetegro” već prodaje nekretnine u novom krilu luksuznog nautičko-turističkog naselja.

Novi kompleks je nazvan “Boka Place” i gradiće se u severnom i sveveroistočnom delu “Porto Montenegra”, uz Jadransku magistralu na potezu od novog kružnog toka na Seljanovu, do aktuelnog glavnog ulaza u “Porto Montenegro” blizu međunarodne škole “Knightsbridge International”.

Centralni deo ovog kompleksa je novi luksuzni kondo-hotel ranga pez zvezdica, kapaciteta 96 hotelskih smeštajnih jedinica, plus 144 stambene rezidencije u ovom delu naselja koje mogu biti uključene u hotelski pul.

Njime će upravljati “Kerzner International”, vodeća međunarodna kompanija koja se bavi izgradnjom i upravljanjem rizortima, destinacijama, ultraluksuznim hotelima i inovativnim iskustvima u oblasti zabave i igara na sreću. “Kerzner” je, između ostalog autor brenda “One&Only” i “Atlantis Resorta” u Dubaiju, a u Tivtu će nastupiti pod brendom “Siro”.

U kompleksu “Boka Place” stranci će uz kupljene stanove i poslovne prostore na poklon dobiti i crnogorsko državljanstvo. Gradnja ovog kompleksa počeće krajem godine, a cena stanova bi se trebala kretati od 347.000 – 450.000 evra, dok cene za trosobne penthaus luksuzne apartmane nisu objavljene i mogu ih saznati samo zainteresovani klijenti u direktnom kontaktu.

Prema pisanju crnogorskih medija, reč je o dodeli državljanstva ‘radi realizacije posebnog programa ulaganja od posebnog značaja za privredni i ekonomski interes Crne Gore’, a koji je među stranim investitorima u Crnoj Gori poznat kao CBI (Citizenship by Investment).

Mogućnost kupovine nekretnine imaju svi stranci koji, kako se navodi, ispune unapred definisanu obavezu prema državi.

U ponudi su 144 stambene jedinice. Novi hotel pored ostaloga, sadržaće i 20 metarski otvoreni bazen te posebno veliki i veoma sadržajan SPA i wellness centar. Čitav kompleks “Boka Place” sadržaće niz manjih trgovina, kafea, restorana, knjižara, auto salon, veliki cinepleks bioskop, zid za penjanje, kao i veliki supermarket, te obilje javnih i zelenih površina, sa naglaskom na novouređeni veliki centralni trg u ovom delu “Porto Montenegra”.

U strukturi nekretnina koje se već nude kupcima preko službe prodaje Porto Montenegra su studio, jednosobni, dvosobni i trosobni aparmani.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!