Radio Bambi

Kvadrat stana u Bijeljini i do 3.000 KM!

Stanovi su sve skulji, a gradnja je sve masovnija, tako je to u Bijeljini. Poslednje dve i po godine građevina buja, a nekretnine su jedan od najunosnijih biznisa današnjice. Ono što je zanimljivo, i pored činjenice da su mnogima novčanici više prazni nego puni, stanovi se prodaju već nakon što se objavi lokacija gradnje nove zgrade.

U vodećim građevinskim firmama u Bijeljini ističu da je rast cena opravdan zbog rasta cena materijala. Trenutno je u ovom gradu Srpske aktivno oko dvadesetak gradilišta novih stambeno-poslovnih zgrada.

Kako saznajemo, od početka 2022. godine, u Bijeljini je sve više investitora sa strane, koji žele lokacije za gradnju. Uskoro počinje i izgradnja luksoznog naselja u kome će preovladavati vikendice i kuće za odmor, ali više detalja o tome još uvek je pod velom tajne.

Posle Banjaluke, Bijeljina je najatraktivnije mesto za gradnju, a želja je i investitora i kupaca nekretnina.

Mnogi se pitaju ko kupuje tolike stanove, a u agencijama za nekretnine kažu da prodaja cveta, te da je većina kupaca novih stanova u Bijeljini iz Posavine i Regije Birač.

Najniža cena stana (novogradnja) u Bijeljini trenutno je 1.350 maraka po kvadratu, a najskuplja 2.500 maraka po kvadratu, odnosno i do 3.000 maraka po kvadratu ako je stan uređen po određenim posebnim zahtevima kupca.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!