Radio Bambi

Petoro povređenih u saobraćajci kod Brčkog!

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na magistralnom putu Brčko-Bijeljina u mestu Brezovo Polje. U nesreći su učestvovala dva automobila beogradskih i novosadskih registarskih oznaka. U Bolnicu u Brčkom dovezeno je petoro povređenih, a prema informacijama niko od njih nije životno ugrožen.

-“Dvoje povređenih putnika nakon ukazane medicinske pomoći pušteno je kući, dok je troje državljana Srbije minorno zadržano radi potrebe prebacivanja u nadležnu zdravstvenu ustanovu u Srbiji”, – rekao je Salih Ibrahimbegović, portparol JZU Zdravstveni centar Brčko.

-“Policija Brčko distrikta je danas u 12:22h zaprimila prijavu da se u mestu Brezovo Polje dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila, te da je više lica povređeno. Na lice mesta su upućene naše patrole kao i druge nadležne službe dok su povređena lica prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu radi pružanja lekarske pomoći. Policija Brčko distrikta će imati više informacija nakon završenog uviđaja”, – rekla je Dževida Hukičević, portparolka Policije Brčko distrikta.

Nezvanično, uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!