Radio Bambi

Letnja manifestacija “Kul jul” u Šekovićima!

Druga po redu letnja manifestacija “Kul jul” biće održana u Šekovićima od 23 do 31. jula. Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za subotu 23. jula u 20 časova u Sali Doma Kulture u Šekovićima. Nakon svečanog otvaranja manifestacija se u nedelju 24. jula na kratko seli u Tišču gde se po sedmi put organizuje gastronomski susret “Prasićijada”.

Kulturni program manifestacije počinje na večeri besede, takmičenjem u besedništvu, u ponedeljak 25. jula u 20 časova. Takmičenje će biti održano na maloj sceni ispred Doma kulture u Šekovićima.

Nakon večeri besede manifestacija se nastavlja na sportskim terenima ispred osnovne škole Jovan Dučić, gde će se 26. i 27. jula od 12:00h održati FIBA turnir u basketu 3×3, 26. jula seniorski, a 27. jula juniorski turnir.

Četvrtak 28. jul je rezervisan za književno veče od 20 časova kada će se u uvodu večeri predstaviti lokalni autori. I ove godine specijalni gost književne večeri je jedno od trenutno najvećih imena srpske književnosti književnik Vlada Arsić (mala scena ispred Doma kulture).

U petak 29. jula najmlađi će imati priliku da se ponovo okupe pod maskama na dečijem maskenbalu ispred Doma kulture. U 21:30h u sali Doma kulture možete pogledati monodramu “Sudnica” glumca Aleksandra Ristanovića.

Subota 30. jul rezervisana je za predavanje istoričara Nemanje Devića na maloj pozornici ispred Doma kulture.

Manifestaciju svojim nastupom u nedelju 31. jula od 20 časova zatvara regionalna pop zvezda Dženan Lončarević (Sportski tereni Osnovne škole Jovan Dučić).

Opština Šekovići i Turistička organizacija Opštine Šekovići žele Vam dobrodošlicu na 2. “Kul jul” 2022.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!