Radio Bambi

Razvode se poznati voditelj i manekenka!

Popularni tv voditelj i producent Ognjen Amidžić (47) i njegova supruga manekenka Danijela Dimitrovska (35), potvrdili su ono o čemu se već neko vreme priča, a to je njihov razvod. Obratili su se javnosti zvaničnim saopštenjem.

-“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, – naveli su u zajedničkoj izjavi Ognjen i Danijela.

Važili su za izuzetno skladan par, oboje su veoma uspešni u poslovima koje su odabrali, a u braku dugom 10 godina dobili su sina.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska venčali su se 2012. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina kome su dali ime Matija. Danijeli je ovo bio prvi, a Ognjenu drugi brak.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!