Radio Bambi

Maksimović umesto Lovrićeve!

Odlukom Vlade Republike Srpske, Milica Lovirić je razrešena funkcije vršioca dužnosti direktora Bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini, a na njeno mesto je postavljen Zlatko Maksimović do okončanja postupka javne konkurencije. Ova informacija potvrđena je Srni u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Srpske.

Razlog za ovu kadrovsku promenu su propusti u organizaciji i sprovođenju mera s ciljem sprečavanja širenja novog virusa korona u Bolnici “Sveti Vračevi” u Bijeljini.

Iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske podsećaju da su imenovali Komisiju za nadzor i sprovođenje organizacionih, tehničkih, dijagnostičkih, terapeutskih, higijenskih i drugih mera za sprečavanje i suzbijanje intrahospitalnih infekcija, u vezi sa trenutnom epidemiološkom situacijom pojave i širenja virusa COVID-19 u Bolnici “Sveti Vračevi” Bijeljina, koja je utvrdila navedene propuste.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!