Radio Bambi

Milići – Srušena “bista srama”!

Nepoznati počinioci su u noći između utorka i srede u Milićima porušili “bistu srama”, omanji spomenik koji je u ovom gradiću Srpske podigao Rajko Dukić, predsednik Kompanije “Boksit”. On je ovu bistu digao kako bi ponizio svoje protivnike.

Iako na bisti piše da je podižu građani Milića, većina tih građana tvrdi da je to “Rajkova bista s kojom narod veze nema”.

-“Građani Milića za nauk sadašnjim i budućim generacijama, podigoše na smetlištu obeležje onima koji se prepoznaju, a narod zna ko su”, – pisalo je na bisti.

Rajko Dukić je bio glavni inicijator postavljanja ove biste u Milićima 2011. godine, na kojoj se nalaze glave izlivene u bronzi, a koje, prema pisanju pojedinih portala, simbolizuju lica iz Milića sa kojima je Dukić u sukobu i vodi višegodisnje sudske sporove.

Na bisti su Manipulator – Mizerija (inicijali muške osobe M.M.), Vucibatina – Bitanga (inicijali osobe V.B.), Kreten – Ništavilo (inicijali osobe K.N.) , Doušnik – Besposličar (inicijali muške osobe D. B.) i Vandal – Debil (inicijali muške osobe V. D.).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!