Radio Bambi

Napad na Vučića je napad na Srbe!

Napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića, napad je na srpski narod i na dobru nameru i volju za pomirenje između naroda, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik povodom kamenovanja srpskog premijera na komemoraciji u Potočarima. Dodik je u izjavi za Radio RS rekao da ovaj napad govori o tome koliko su Bošnjaci politizovali ovaj skup što je bio i osnovni razlog da se drugi predstavnici Srba ne pojave na tom skupu.

-“Očigledno je da se recimo u Srebrenici nikada nije pojavio Alija Izetbegović jer se bojao kamenovanja. Bošnjaci su dobru nameru Vučića zloupotrebili, nisu je poštovali ni dočekali na pravi način”, – rekao je Dodik.

-“Žao mi je što se to desilo jer Vučić to nije zaslužio, a ja mu izražavam zahvalnost na dobroj nameri za Srpski narod”, – kaže predsednik Srpske.

Napad na premijera Srbije govori o tome da je BiH duboko podeljeno društvo, a da je Srebrenica i politizovana i komercijalizovana, zaključio je Dodik.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!