Radio Bambi

Obdukcija pokazala uzrok smrti Adise Atiković!

Adisa Atiković (23) iz Gornje Tuzle (FBiH), koja je 2. juna pronađena mrtva u svom automobilu na lokalitetu naselja Ilinčica kod Tuzle, izvršila je samoubistvo tako što se predozirala tabletama, pokazali su rezultati obdukcije. Ovaj tragični slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti kako u FBiH, tako i u celoj regiji.

Prijatelji i poznanici, čak i oni koji je lično nisu poznavali, putem društvenih mreža oglašavali su se sa vrlo emotivnim objavama. Niko ko je poznavao Adisu ne može da veruje da je odlučila sebi oduzeti život.

-“Uzrok smrti je zastoj srca izazvan prekomernim uzimanjem medikamenata. Mnogo tableta je u pitanju, ne možemo trenutno iznositi detalje. Nisu pronađeni tragovi nasilja, ali se obdukcija morala uraditi”, – rekao je portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Adisa se od kuće  udaljila 31. maja u večernjim časovima. Njen nestanak prijavljen je 1. juna kada je poslednji put viđena u mestu Ciljuge kod Živinica. Nakon toga usledila je opsežna akcija potrage, nakon koje je, nažalost, pronađena mrtva u automobilu u šumi u naselju Ilinčica dan posle. 

Bila je uspešna studentkinja, dobra prijateljica, devojka velikodušnog srca i neko ko je u svom domu bila voljena ćerka i sestra.

Oni koji su je poznavali, kažu da će je uvek pamtiti kao pametnu, osećajnu i dragu osobu čiji osmeh je mogao razvedriti bilo koga. Nikad nećemo saznati pravi razlog ove tragedije i šta je nateralo na samoubistvo ovu mladu devojku.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!