Radio Bambi

Počinje sa radom Ski centar kod Srebrenice!

Nekada popularno skijalište kod Srebrenice ponovo počinje sa radom. Mini Ski centar na lokalitetu Bukova Glava zvanično se otvara u subotu 21. januara. Ovu informaciju potvrdio je novinarima direktor Ski centra “Javor” Miroslav Matić.

-“Ideja za realizaciju ovog projekta potekla je iz potrebe da se stanovništvu Srebrenice i Bratunca obezbedi adekvatan sadržaj u zimskom periodu. Na samom početku bilo je puno izazova, rizika i bojazni da nećemo uspeti u našoj nameri, ali smo uz podršku lokalnih privrednika, opštine i grupe entuzijasta uspeli da u rekordnom roku završimo posao”, – rekao je Matić.

Meštani Srebrenice i okolnih opština rado su posećivali ovu ski stazu tokom osamdesetih godina, a Matić veruje da će posećenost i u današnje vreme biti isto tako velika kao nekada.

U ceo projekat uloženo je oko 100.000 maraka, najvećim delom iz kreditnih sredstava, a veliku podršku pružila je i opština Srebrenica.

-“Svesni smo da je zimska sezona uveliko počela, ali uporedo sa realizacijom projektnih aktivnosti, mi smo već pokrenuli promotivnu kampanju, pa očekujemo zadovoljavajući broj posetilaca ove sezone”, – rekao je Matić.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!