Radio Bambi

Stiže šesta sezona popularne serije!

Jedna od najpopularnijih domaćih krimi serija “Ubice mog oca” vraća se uskoro na male ekrane. Snimljena je šesta sezona, a premijerno emitovanje planirano je na kanalu “SuperStar TV”, odmah nakon završetka serije “Pad”. Nova sezona će imati 12 epizoda, a gledaoci u Severnoj Makedoniji prvi će imati priliku da je pogledaju i to putem platforme “mPLAY TV” gde je nova sezona već dostupna.

“Ubice mog oca 6” zvanično i premijerno na kanal “SuperStar” stižu 18. februara.

Glavna tema šeste sezone je kocka. Ona više nije samo zabava za likove u seriji, već centar sveta. Kroz nekoliko događaja koji kulminiraju zločinom, nova sezona će nam pokazati kako je lako preći od „početne sreće“ i izgovora da „možda nije tvoj dan“ do trenutka kada je sve izgubljeno – ne samo materijalno, već i takođe prijatelji, porodica i konačno sam život. Istražitelji će istraživati laži manipulatora, otkrivajući okrutni svet likova koji je neizbežno povezan sa životom patoloških kockara.

Kroz bolnu, ali poučnu priču videćemo kako se uništavaju životi i koliko je teško izaći iz tog magičnog kruga.

Glavne uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi.

Scenario za seriju potpisuje Nataša Drakulić, koja je ujedno i kreatorka serije, zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!