Radio Bambi

Potez SNSD-a u Bijeljini za svaku pohvalu!

Izbori su završeni, pobednici se raduju i već počinju da prave planove kako opravdati ukazano poverenje birača, gubitnici se bune, ali uvek je bilo – ko gubi ima pravo da se ljuti. Proteklih mesec dana cela Republika Srpska bila je ‘okićena’ plakatima i bilbordima sa kojih su nam se smeškali političari uz obavezno obećanje da će nam svima biti bolje, ako njih odaberemo. Sada je vreme da to sve neko počisti, mislimo na sve te silne plakate na oglasnim tablama, banderama, ogradama, tržnim centrima, pored saobraćajnica.

Potez bijeljinskog ‘SNSD-a’ je zaista za svaku pohvalu. Oni su svoje aktivisite koji su plakate lepili sada poslali u akciju uklanjanja istih.

-“Gradski izborni štab ‘SNSD-a’ Bijeljina pozvao je sve svoje aktiviste na području grada i sela da pristupe uklanjanju plakata koje su korištene u predizbornoj kampanji sa ciljem promovisanja ‘SNSD-a’, njegovih kandidata za srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, predsednika Republike Željke Cvijanović, nosilaca liste za Parlament BiH Vojina Mitrovića i Narodnu skupštinu Republike Srpske Nedeljka Ćorića, kao i svih kandidata za poslanike na obe liste. Pored plakata, ukloniće se veliki baneri sa tržnih centara, baneri iznad saobraćajnica, kao i flajeri iz haustora zgrada kojima su promovisani naši kandidati i naša izborna platforma. Pozivamo i sve druge političke subjekte i učesnike u predizbornoj kampanji da nas slede u ovoj akciji”, – saopšteno je iz ‘SNSD-a’ Bijeljina.

Gradski izborni štab ‘SNSD-a’ Bijeljina ovom prilikom se zahvaljuje svojim aktivistima i članovima na uloženim naporima u cilju ostvarenja izborne pobede, kao i svim građanima Bijeljine koji su im dali podršku i pomogli u ostvarenju ciljeva – apsolutne pobede na svim nivoima.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!