Radio Bambi

Presudio sebi tokom policijske potere!

Muškarac koji je jutros u sarajevskom naselju Nedžarići ubio jednu žensku osobu, a drugu ranio, tokom policijske potere izvršio je samoubistvo. Radi se o Nedžadu Čauševiću. On se nakon ubistva dao u beg, a naknadno je lociran na Bjelašnici.

Ubio se nakon što je pre toga otvorio vatru na policijske službenike.

Krio se na lokaciji Gušča Brdo, na području Istočne Ilidže. Podsećamo, Čaušević je jutros ubio devojku Sanelu Trsten, dok je od zalutalog metka ranjena Senada Muhić, radnica preduzeća ‘Park’. Tragedija se desila ispred rasadnika ovog sarajevskoj preduzeća.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, nesrećna devojka je bežala od ubice koji je u nju ispalio više hitaca s leđa. Nezvanično, motiv ubistva je ljubomora.

Svi raspoloživi timovi najelitnijih specijalnih jedinica MUP-a Kantona Sarajevo bili su raspoređeni po Bjelašnici u potrazi za osumnjičenim Čauševićem. Kako saznajemo, nakon što je opkoljen i video da ne može pobeći, izvršio je samoubistvo iz automatske puške.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!