Radio Bambi

Pretukao ga jer je slao poruke njegovoj supruzi!

Proteklog vikenda, policajci u Prnjavoru su lišili slobode muškarca inicijala M.M. (28), zbog nanošenja telesnih povreda i izazivanja opšte opasnosti. On je uhapšen posle kraćeg vremena provedenog u bekstvu, nakon što je počinio pomenuta krivična dela.

M.M. je naoružan automatskom puškom i vidno iznerviran došao u porodičnu kuću oštećenog (čiji identitet nije saopšten). Nakon verbalne rasprave, M.M. je oštećenom licu naneo nekoliko udaraca puškom u glavu, zatim je ispalio rafal u pravcu zida i pobegao sa mesta događaja.

Nakon prijave da je u prnjavorski Dom zdravlja dovezeno povređeno lice, policajci su postupili po prijavi, saslušali oštećenog, te su iste večeri pronašli i uhapsili osumnjičenog, u mestu Hrvaćani, opština Prnjavor.

Pronađeni su i oduzeti puška, okviri za pušku, meci, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da protiv osumnjičenog bude dostavljen izveštaj za krivična dela ‘nanošenje povreda’ i ‘izazivanje opšte opasnosti’, te ‘nedozvoljena proizvodnja i promet oružjem ili eksplozivnim materijama’.

Nezvaninčno, motiv napada je ljubomora, jer je navodno muškarac koji je pretučen slao ljubavne poruke supruzi uhapšenog. Kada je M.M. otkrio poruke u telefonu svoje supruge, uzeo je pušku i krenuo da se obračuna sa oštećenim.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!