Radio Bambi

Migrant napao dve devojke! (Foto)

Protekle noći je u Bihaću (FBiH) migrant čiji identitet nije saopšten, fizički nasrnuo na dve devojke koje su se vraćale kući iz grada. Kako saznajemo, napadnute su Elma Rekić i njena sestra Belma. Jedna od dve napadnute devojke, objavila je na društvenim mrežama da se napad dogodio dok se vraćala kući sa sestrom iz izlaska.

-“Po samom izlasku iz kluba primetile smo dve nepoznate osobe kako nas prate, dva koraka iza nas. Dobacivali su i smejali se. O čemu su razgovarali naravno da nismo znale, jer su govorili na samo njima poznatom jeziku. U strahu koji nas je obuzeo nismo znale kako da reagujemo, pa smo odlučile stati kako bi oni prošli, te smo usporile. Međutim, nastavili su i pratili nas”, – napisala je ona.

Rekićeva dalje navodi da im je na parkingu u centru Bihaća, muškarac koji ih je pratio, prišao s leđa, te da je skočio na njenu sestru koju je oborio i koja je tom prilikom zadobila lakše fizičke povrede.

Navodi da je i ona, u pokušaju da pomogne sestri, zadobila lakše fizičke povrede i da su im ukradene lične stvari – dva mobilna telefona i torbica.

Ona se pita do kada će građani Bihaća biti u strahu od migranata i sve češćih napada.

Njenu kompletnu objavu možete pogledati u nastavku.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!