Radio Bambi

Pucao iz puške u komšijinu svinju!

Policijskoj stanici Kozluk, 21.08.2019. godine, prijavljeno je da je u mestu Roćević, grad Zvornik, lice inicijala M.M. iz Zvornika, upotrebom vatrenog oružja usmrtilo domaću životinju. Nezvanično, M. M. je zbog loših odnosa sa komšijom, namerno pucao u njegovu svinju i ubio je.

-“Policijski službenici PS Kozluk su postupili po prijavi oštećenog da mu je usled upotrebe vatrenog oružja nastradala svinja i tom prilikom izvršili uviđaj lica mesta. Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni, prilikom čega su pronađene i privremeno oduzete dve puške i određena količina municije. O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina”, – saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Zvornik.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnog dela ‘Mučenje i ubijanje životinja’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!