Radio Bambi

Šest osoba povređeno u lančanom sudaru!

Šest osoba je povređeno u lančanom sudaru koji se sinoć dogodio na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mestu Tršić. Do nesreće je došlo kada su se sudarili ‘golf’ koji je vozila A. S. (19) iz Zvornika, zatim ‘pežo’ kojim je upravljao N. M. (19) iz Zvornika i ‘tiguan’ za čijim volanom je bio H. V. (25) takođe iz Zvronika.

-“Tom prilikom povređena je A. S. kao i F. J. i dve maloletne osobe koje su u bile s njima u autu, te N. M. i još jedna maloletna osoba koja je bila u ‘pežou'”, – rekao je portparol Policijske uprave (PU) Zvornik Miljan Bobar.

On je dodao je svim povređenim pomoć ukazana u bolnici u Zvorniku, a da je na mestu nesreće obavljen uviđaj.

Jedna maloletna osoba zadržana je na lečenju u Opštoj bolnici Zvornik, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno šest osoba, od kojih troje dece, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz bolnice u Zvorniku je rečeno da su sve osobe lakše povređene, ali da je jedno dete zadržano radi opservacije zdravstvenog stanja.

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila dogodila se sinoć u 22:15h na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mestu Tršić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!