Radio Bambi

Sin ubio oca! Policija traga za ubicom!

Slaviša Jovičević (63) ubijen je u sredu u njegovoj kući u Novom naselju (poznatom i kao izbegličko naselje) u Brezovom Polju kod Brčkog. Srna nezvanično saznaje da policija traga za Daliborom Jovičevićem (34), sinom ubijenog, koji se nakon što je pucao u oca iz automatskog oružja, naoružan udaljio od kuće u nepoznatom pravcu.

Sve se odigralo u sredu, u kasnim popodnevnim časovima, a telo ubijenog Jovičevićeva pronašla je njegova bivša supruga.

-“U vezi s prijavom ubistva lica s inicijalima S.J. od 12.2.2020. godine u Novom naselju Brezovo Polje, obaveštavamo Vas da Tužilaštvo Brčko distrikta intenzivno provodi istražne radnje u ovom predmetu. Naređena je obdukcija tela žrtve, saslušavaju se mogući svedoci i provode druge istražne radnje usmerene na dokazivanje ovog zločina. Provođenje istrage se nastavlja u saradnji sa Policijom, koja traga za licem poznatog identiteta, koje se dovodi u vezu s ovim ubistvom. U interesu istrage Tužilaštvo u ovom trenutku ne može objaviti više informacija o ovom slučaju”, – saopšteno je iz Tužilaštva u Brčkom.

Sagovornik ‘Blica’, Zdravko Mitrović, koji živi u ulici u kojoj je stanovala porodica Jovičević kaže da su svi zaprepašćeni. -“Bili su domaćini. Čovek se trudio, borio se kao i svaki čovek. Nije imao nikakav konflikt ni sa kim. Nemam ništa ružno da kažem o njemu. Svi smo zaprepašćeni”, – rekao je Mitrović.

Nezvanično, motiv za ovaj zločin mogao bi biti u saznanju da se pokojni Jovičević nedavno rastao sa svojom suprugom, što njegov sin nije želeo da prihvati.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!