Radio Bambi

U Bijeljini otvoren prvi Food outlet!

U Bijeljini je nedavno otvoren novi market – Food outlet ‘Jumbo’. To i ne bi bila neka vest, da nije reč o prodavnici u kojoj su cene znatno povoljnije u odnosu na sve druge markete. U čemu je tajna?!

Koncept rada ove vrste prodavnica podrazumeva prodaju artikala sa kratkim rokom trajanja po znatno sniženim cenama.

Artikli kojima je istekao rok trajanja, a još uvek su upotrebljivi, poklanjaju se kupcima koji to žele, tako da u outletu nema povrata robe.

-“Proizvodi sa kratkim rokom trajanja su jednako kvalitetni kao i ostali proizvodi, s tim da je cena mnogo povoljnija”, – rekao je vlasnik ‘Jumbo-a’, Jovan Pantić.

-“U ponudi imamo hranu, od slatkiša do mesnih prerađevina, kućnu hemiju, oralnu higijenu. Nemamo stalnu ponudu, ona dosta zavisi od toga šta nam dobavljači ponude, ali u svakom slučaju cene su od 25 do 50 posto niže nego u drugim prodavnicama. Odavde iznesete dve pune kese za 20 KM, a to je nemoguće u bilo kojem hipermarketu”, – tvrdi Pantić.

‘Jumbo’ radi na principu robnih viškova, odnosno prodaje robe kraćeg roka trajanja i robe sa oštećenom ambalažom.

-“Pozivamo sugrađane da posete našu prodavnicu i da se uvere da je roba koju nudimo kvalitetna, a jeftina, jer su kod nas praktično 365 dana godišnje u toku popularne ‘akcije’, ali na sav asortiman”. – poručuju iz ‘Jumbo-a’.

‘Jumbo’ se nalazi u Ulici Meše Selimovića na broju 39.

Možete ih pratiti i na Facebook-u, klikom na link >>> OVDE.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!