Radio Bambi

U lančanom sudaru poginulo šest osoba! (Video)

Dve teške saobraćajne nesreće dogodile su se jutros na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine. Šest osoba je izgubilo život, a 27 je povređeno.

Paralelno su se dogodile dve saobraćajne nesreće, jedna u smeru Beograd-Niš, druga u smeru Niš-Beograd.

U prvom udesu u smeru ka Beogradu poginule su dve osobe, a u drugoj nesreći u smeru ka Jagodini poginule su četiri osobe.

-“U jagodinsku Opštu bolnicu primljeno je šest povređenih osoba, koje su stabilne i nisu životno ugrožene”, – rekla je za RTS dr Jasmina Tričković iz službe urgentne medicine. Među povređenima u jagodinskoj bolnici su i tri strana državljana – Grk, Poljak i Nemac. Ostali povređeni prevezeni su u bolnice u Ćupriji i Paraćinu.

Vatrogasci-spasioci uspeli su da izvuku sve ljude koji su bili zarobljeni u svojim vozilima.

Uzrok nesreća je gusta magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

-“Kretao sam se iz pravca Niša nekom normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kada sam prošao Moravu – zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su vozila počela da se udaraju”, – posvedočio je za RTS jedan od vozača.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!