Radio Bambi

Ubijen bivši muž poznate BH pevačice!

Sinoć je u Sarajevu ubijen Nedžib Spahić Džiba. Spahić je bio poznat kao sarajevski ‘žestoki momak’ iz starije garde kriminalnog miljea, a policija ga ima u više evidencija vezanih za mnoga krivična dela. Maskirani napadač je sinoć oko 20:40h prišao Džibinom stolu u restoranu “Paper Moon” u sarajevskom naselju Grbavica i iz vatrenog oružja ispalio četiri hica u stomak Spahića, nakon čega je pobegao vozilom s mesta događaja.

Vozilo koje je ubica koristio pronađeno je napušteno u naselju Ciglane.

Spahić je prevezen u Opštu bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, gde je iste noći i podlegao.

Izvor blizak istrazi otkrio je federalnim medijima da policajci uporedo tragaju za dve osobe – ubicom i osobom koja je napadaču pomogla u bekstvu sa mesta zločina.

Restoran u kome se desilo ubistvo je vlasništvo BH fudbalera Elvira Bolića. U trenutku ubistva u restoranu je bio veliki broj gostiju, a srećom niko nije povređen.

Inače, Spahić je bivši suprug poznate BH folk pevačice Aysele Malkić. U braku su dobili i sina. Ona se oprostila od njega potresnom porukom na društvenim mrežama, koju možete pogledati u nastavku.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!