Radio Bambi

Ubio devojku, njenog sina, roditelje i sestru!

U stravičnom zločinu kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj istoriji, ubijeno je šest ljudi, od kojih je jedno dete od 10 godina. Ubica je, u Cimermanovoj ulici u zagrebačkoj Kajzerici, izrešetao dva muškarca, tri žene i desetogošinje dete, dok je preživela jedino beba koja je nepovređena i zbrinuta.

Identitet ubice je ubrzo utvrđen, a radi se o Igoru Nađu (36) iz Vukovara.

On je sinoć, iz još uvek nepoznatih razloga, počinio stravičan zločin. Prvo je ubio svoju devojku Maju, a zatim je pucao u njenog 10-ogodišnjeg sina iz prvog braka. Svoj krvavi pir je nastavio tako što je izrešetao njenu sestru Josipu, majku Filjku i oca Dragomira.

Na kraju je ubio još jedng muškarca koji se nalazio u kući, ali policija još istražuje u kakvoj je on bio vezi sa stradalima.

Nađ jedino nije pucao u bebu koja je njegovo dete iz veze sa nesrećnom Majom.

Maja je za osam dana trebala da proslavi 35. rođendan.

Igor Nađ imao je 36 godina i rođen je u Vukovaru. Radio je kao taksista, a od 2017. godine je prijavljen na adresi gde je počinio zločin.

Nakon što je ubio svoju devojku, njenog sina iz prvog braka, te njenu sestru i roditelje, kao i jednog muškarca koji se nalazio u kući, ubica se svojim automobilom udaljio sa lica mesta. Pokrenuta je policijska potera, koja je trajala do 03.30h kada je ubica lociran.

-“Sve raspoložive policijske snage krenule su u potragu za ubicom, a uključeni su bili i specijalci. Oko 3:30h smo ga zatekli na području Brezovice. Bio je u autu. Na naš poziv na predaju, izašao je iz vozila i počinio samoubistvo. O motivima stravičnog zločina još ne možemo govoriti jer se još uvek utvrđuju sve okolnosti i provodi se kriminalističko istraživanje”, – saopšteno je iz Policijske uprave u Zagrebu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!