Radio Bambi

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo!

Policija u Brčkom uhapsila je muškarca osumnjičenog za ubistvo koje se dogodilo u subotu uveče nakon saobraćajne nesreće. Podsećamo, do nesreće je došlo kada je od strane NN vozača pregažen M.S. (37).

Naime, nakon saobraćajne nesreće do koje je verovatno došlo zbog nepropisnog rastojanja između vozila, povređeni iz vozila koje je udareno je izašao kako bi se verbalno obračunao sa vozačem iza sebe. U tom trenutku, iz za sada nepoznatih razloga, vozač u automobilu iza namerno ga je udario (pregazio), a nakon toga pobegao sa lica mesta.

M.S. je posle ukazane pomoći u Bolnici u Brčkom prevežen na UKC Tuzla gde je od zadobijenih povreda preminuo.

Policija je preduzela niz mera i radnji na rasvetljavanju ovog slučaja i u vrlo kratkom roku razjasnila je sve okolnosti događaja i identifikovala izvršioca.

-“Dana 17.05.2020. godine u večernjim časovima zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo ‘Ubistvo’ slobode je lišen D.I. iz Brčkog, rođen 1998. godine. Navedeno lice će uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu u toku današnjeg dana biti predato u nadležnost Tužilaštva Brčko distrikta na dalje krivično-pravno procesuiranje”, – saopšteno je iz Policije Brčko Distrikta.

Povezana vest >>> Brčko – Pregažen tridesetsedmogodišnjak!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!