Radio Bambi

Uhapšen ubica monaha Stefana! (Video)

Lice koje je osumnjičeno za ubistvo monaha Stefana uhapšeno je danas popodne u Banjaluci. Osumnjičeni Dragan Ševo je lociran u banjalučkom hotelu “Nana”, a uhapšen je nakon polušaja pregovora o predaji. Pripadnici Specijalne antiterorističke jednice (SAJ) Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske danas su lišili slobode Dragana Ševu iz Banjaluke, osumnjičenog za krivično delo ‘teško ubistvo’ koje je počinjeno u ponedeljak u manastiru Glogovac, kod Šipova.

-“U policijskoj akciji osim pripadnika SAЈ-a učestvovali su i policijski službenici Policijske uprave (PU) Banjaluka, a o događaju je obavešten i postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, – saopštio je MUP Srpske.

Lice je uz jake policijske snage upućeno u Univerzitetsko-klinički centar (UKC) na lekarski pregled, nakon što se sam povredio nožem prilikom hapšenja.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač bio je prisutan na licu mesta tokom akcije hapšenja. On je rekao je da su locirali osumnjičenog koji je uzeo sobu u pomenutom motelu.

-“Pokušali su ga ubediti da se preda, ali je odbio. Pretio je da će se ubiti s nožem. Na teren su izašli pripadnici SAJ-a i pronašli ga u motelu ‘Nana’. Specijalci su brzo upali u sobu, a on je uspeo nožem da se poseče po nozi”, – rekao je Lukač.

Ministar je istakao da su ga specijalci brzom reakcijom savladali i uhapsili. On je dodao da su u toku akcije kontrolisali sve hotele i motele u Banjaluci. Nakon hapšenja Ševe, obavlja se uviđaj u motelu “Nana”.

Podsećamo, u ponedeljak oko 18:55h policiji je prijavljeno da je u mestu Babići, Šipovo, u manastiru Glogovac nepoznata osoba nanela telesne povrede opasne po život monahu S.A. Povređeni je sanitetskim vozilom prevezen u Dom zdravlja, gde je u 20:15h od zadobijenih povreda preminuo. Iz Manastira je saopšteno da je ubijen dugogodišnji monah otac Stefan.

Snimak hapšenja pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!