Radio Bambi

Uhapšeno 13 osoba zbog droge! (Video)

U zajedničkim i planskim aktivnostima ‘Uprave za organizovani i teški kriminalitet’ MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka (PU), a pod nadzorom ‘Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka’, realizovana je petomesečna akcija kodnog naziva “Avatar”, koja se provodila sa ciljem rasvetljavanja i dokumentovanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. U akciji je lišeno slobode 13 lica, od kojih su 12 sa područja Banjaluke i jedno sa područja Trebinja, a na osnovu naredbe Okružnih sudova u Banjaluci i Trebinju izvršen je pretres stambenih i poslovnih objekata na 17 lokacija na području grada Banjaluke, opština Laktaši, Kotor Varoš i grada Trebinja.

Tokom pretresa pronađeno je i izuzeto preko dva i po kilograma zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, oko 749 grama bele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, oko 26 grama bele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu kokain, mobilni telefoni i nosači sim kartica kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

U akciji je uhapšeno ukupno 13 osoba, a između ostalih, prema pisanju ‘Nezavisnih’ uhapšeni su i Banjalučani Goran Milanović, Benedi Đukanović, Ernad Alagić, Stefan Petrović, Božidar Maksimović, Vladimir Vranješ, Firas Hodžić, Sanid Ćulum, Aleksandar Stanišić, Branislav Ćulibrk, te Trebinjac Tomislav Ateljević.

U akciji je pronađen i džip, nedavno ukraden vlasnici jedne trgovine u Srpcu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!