Radio Bambi

Ukrali autobus, slupali ga i pobegli! (Video)

Meštane Mlina kraj Dubrovnika protekle noći probudio je krš i lom. Trojica mlađih muškaraca ukrali su gradski autobus, divljački ga vozili i tom prilikom oštetili nekoliko palmi, parkiranih automobila, saobraćajne znakove, stubove i na kraju polupan autobus ostavili, a oni se udaljili u nepoznatom pravcu. Hrvatski mediji prenose da policija još uvek obavlja uviđaj, te da su zahvaljujući snimcima sa nadzornih kamera i izjavama svedoka uspeli identifikovati počinioce.

-“Policija traga za tri mlađe osobe iz Župe Dubrovačke. Oni su noćas oko dva časa ukrali autobus ‘Libertasa’ u Srebrenom, slupali ga i pobegli. Izazvali su veliku materijalnu štetu polomivši zaštitne stubiće, semafor, palme, oštetili su nekoliko parkiranih automobila, kao i autobus, a zatim su pobegli s mesta događaja. Više informacija nismo u mogućnosti sada saopštiti”, – rečeno je iz policije.

-“Jutros u 2:15h, kada sam se parkirao začujem nekakvu tutnjavu. Pogledam i vidim autobus koji ide levo-desno i udara znakove i semafore. Unutra tri tipa gola do pojasa, deru se i skaču. Prođe pored parkinga i zahvati zadnje auto. Ispade iz sedišta vozač, probiše zidić od metra visine i prepolovi palmu na pola. Pobegli su zatim. Šta troši današnja omladina?!. Mislim da dvoje imaju oko 18, a jedan 20 godina. Hvala Bogu sve se završilo samo na materijalnoj šteti” – rekao je jedan od svedoka.

Na društvenim mrežama pojavio se i kratak snimak divljanja ukradenim autobusom. Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!