Radio Bambi

Zaplenjeno više od pola kilograma kokaina!

Policija je u Bijeljini zaplenila više od pola kilograma kokaina i uhapsila jednu osobu. Pripadnici PU Bijeljina pronašli su oko 645 grama kokaina, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci i jedan pištolj, te uhapsili lice čiji su inicijali R.S., a kod kojeg je sve navedeno pronađeno. -“Prilikom pretresa prostorija koje koristi lice R.S. u Bijeljini oduzeto je oko 645 grama bele praškaste materije koja asocira na kokain, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci, veći broj predmeta sa tragovima droge na sebi, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe droge, te jedan pištolj”, – navedeno je u saopštenju PU Bijeljina.

R.S. je uz izveštaje o počinjenim krivičnim delima ‘neovlaštena proizvodnja i promet droge’ i ‘nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’, predat u nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Pretres, koji je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, realizovan je s ciljem sprečavanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe droge.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!