Radio Bambi

Drugo ime ljubavi! (Video)

Svi koji imaju mogućnost pratiti program najgledanije televizije u Hrvatskoj, ‘Nove TV’, od ove nedelje će moći pratiti novu dramsku seriju ‘Drugo ime ljubavi’. Nije još uvek poznato koje televizije su kupile prava emitovanja u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, ali verovatno će to biti televizije ‘Nova S’, ‘Nova M’, i ‘Nova BH’.

Lola je mlada žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i beži od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor, otac njihovog sina. Nakon 10 godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplikovati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu.

Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uz njega uspeti promeniti svoj život. Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspešnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inostranstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati krivica za porodičnu tragediju. Saša je svoje veze sa porodicom prekinuo, a Lola svoju porodicu tek treba stvoriti.

Tragovi prošlosti ih vode u Knežev dol, kojim vladaju Krpani – Sašina moćna i nekad bogata porodica, čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vest u državi i koji skrivaju zločin za koji neko treba odgovarati. Kada Lola, rastrgana u ljubavnom trouglu, shvati da je njen sin povezan sa Sašinom porodicom i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njen najveći gubitak – ako se otkrije ko je ona zapravo.

Novo ime, mlada pozorišna glumica Elizabeta Brodić dobila je prvu ulogu u jednoj televizijskoj seriji i to odmah glavnu. Ona će tumačiti lik mlade i snalažljive Lole.

Najpopularniji Crnogorac u Hrvatskoj, Momčilo Otašević, igra lik Saše Krpana, dok popularni hrvatski glumac Slavko Sobin tumači lik Igora.

Premijera je zakazana za nedelju, 8. septembar. Pogledajte dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!