Radio Bambi

Premijera – Ništa tvoje! (Video)

Široj javnosti je postala poznata kada se sa 13 godina pojavila u takmičenju ‘X Faktor’, 2013. godine. Iako je prema mišljenju mnogih tada trebala pobediti, ispala je pre finala. Pet godina kasnije, Ilma Karahmet se pojavljuje u muzičkom takmičenju ‘Zvijezde’, RTL televizije, gde osvaja prvo mesto.

U finalu je pevala numere Christine Aguilere ‘Hurt’ i Celine Dion ‘Power of Love’. Inspiracija Ilme Karahmet su dive poput Adele i Whitney Houston, čije pesme najviše voli pevati.

Sve je šokirala kada je odlučila da sa 18 godina stane na ludi kamen. Ilma se udala za Sedina Lakača iz Bugojna. On je nekoliko godina stariji od Ilme, a uz nju je već dugo. Pratio je kroz sva takmičenja i na svim putovanjima. Ilma je više puta u svojim izjavama isticala kako joj najveću podršku daje upravo on.

Danas je premijerno predstavila svoju novu pesmu pod nazivom ‘Ništa tvoje’.

-“Na pesmi smo svi radili celom dušom. Potrudili smo se da ovo bude nešto najbolje od mene do sada, samo za vas. Volim vas i presrećna sam što postojite. Nadam se da ćete uživati i voleti pesmu baš kao i ja”, – poručila je pevačica na društvenim mrežama.

Muziku i tekst Ilmine nove pesme potpisuje Bane Opačić, a aranžman Marijo Pajić. Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!