Radio Bambi

Gagi ogorčen, evo šta je rekao o svojim ćerkama! (Video)

Nekada popularni denser i frontmen grupe ‘Funky G’, Gagi Đogani, prokomentarisao je nedavne naslove na portalima o njegovoj mlađoj ćerki Nini. Ćerke koje je Gagi dobio u braku sa Anabelom Atijas, emotivno su ‘baš aktivne’.

Iako je njena želja bila da postane modna blogerka i dizajnerka, Luna Đogani je postala rijaliti zvezda. Trenutno je u ‘Zadruzi 2’ gde uživa u vezi sa Markom Miljkovićem. Njena mlađa sestra Nina (2005. godište), koja je zajedno sa njihovom majkom Anabelom bila u poseti kod Lune u novembru prošle godine, takođe ima dečka.

Fotografija koju je objavila na društvenim mrežama napravila je haos. Nina je sa pratiocima podelila fotku na kojoj je sa dečkom Lukom, a uz nju i emotikon prstena što su mnogi protumačili kao potvrdu da su se verili. Munjevitom brzinom brojni portali su preneli vest pod naslovom “Udaje se maloletna sestra Lune Đogani”.

S obzirom da je to jako loše uticalo na Ninu, njen otac Gagi Đogani je imao potrebu da odbrani ćerku. On tvrdi da se njegova mlađa ćerka ne udaje.

-“Doživela je linč i od pojedinih osoba iz svog okruženja, linč od raznih likova na društvenim mrežama, ali i medijski linč. Pitaću vas samo da li znate kakva su deca?! Koliko mogu da budu gadna u tom tinejdžerskom dobu?! Zar da Nina ne ide u školu?! Pa svi je zovu udavača! Dete mi se potreslo. Zar da roditelji njenim drugaricama zabrane da se druže sa Ninom?! Da je ispale za već dogovoren vikend na Adi zbog jedne slike?! Svi pravimo gluposti dok smo mladi. Svi smo imali nekog momka ili devojku i smatrali da je to ono pravo i hvalili se. Pa od toga ne bude ništa. Mladost – ludost!”, – rekao je Gagi.

Osvrnuo se kratko i na dešavanja u ‘Zadruzi 2’.

-“Moja Luna tamo pravi gluposti svaki dan. Stvarno sam u haosu zbog nje. Najgore što će se na kraju desiti da će Nina zamrzeti Lunu jer misli kako joj se sve dešava zbog Lune, koja se ogolela do kraja. Čim Nina nešto pogreši odmah krenu komentari tipa: ‘Nije čudo, imala je od koga da uči, ista kao i sestra’. Vređanje, ponižavanje, stres, ludilo, sve to Nina odmah trpi i prolazi. I kako ja da ispravljam te stvari?!”, – kaže ogorčeni Gagi.

U nastavku se podsestite kako je izgledala poseta Anabele i Nine Luni u ‘Rajskom vrtu Zadruge 2’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!