Radio Bambi

Gorimo jer se volimo! (Video)

Kada je u julu 2016. godine, u ‘Zetri’ u Sarajevu, proglašen za pobednika 10. sezone ‘Zvezda Granda’, Ibro Bublin je rekao da se nije nadao pobedi. Zavoleo je muziku kada je imao pet godina, tako što su mu roditelji pevali sevdalinke.

Kako je rastao, tako je i nastavio da radi na sebi, pa je kada je za to došlo vreme, upisao i srednju muzičku školu u Sarajevu. Za sebe kaže da je ‘pravi narodnjak’ i neko ko pored narodnih pesama, uživa da peva i sevdalinke.

Snimio je nekoliko singlova od kojih se izdvojila njegova prva pesma ‘Bolujem ti od sevdaha’, koju je komponovao Dragan Stojković Bosanac.

Mladi Grandovac je nedavno objavio još jedan singl.

-“Dragi moji, nova pesma pod nazivom ‘Gorimo’, malo bržeg ritma, samo za vas. Hvala vam na sve većoj podršci koju mi pružate, iz dana u dan. Čekam vaše komentare i utiske, pišite mi”, – poručio je Bublin pratiocima na društvenim mrežama kada je objavio svoj novi potencijalni hit.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!