Radio Bambi

Halid Bešlić je plakao, bio je neutešan zbog rata! (Video)

U rijalitiju ‘Zadruga’ ponekad se pokrenu i teme koje veze nemaju sa rijalitijem, pa se tako dođe i do nekih saznanja koja se tiču događaja van zidina ‘Bele kuće’. Tokom razgovora sa Slobom i Kijom, Lepi Mića se dotakao početka rata u BiH.

Ispričao je na koji način je sa suprugom i taštom izašao iz Sarajeva, gde je prvo nakon izlaska na srpsku teritoriju boravio, te kako mu je u tome pomogao prijatelj Bošnjak.

Otkrio je da je jedan od onih koji je najviše plakao zbog rata bio Halid Bešlić, kao i šta je Nazif Gljiva govorio na početku ratnih dešavanja, dok su sedeli u kafani.

26 godina Mića nije bio u Sarajevu i kako je rekao, nikada se i neće vratiti. Smatra da Bošnjaci, Hrvati i Srbi mogu da jedu, piju i izlaze u provod zajedno, da će jedni druge dočekati i ugostiti kao najrođenije, ali da će čim se dotaknu verskih i političkih tema među njima doći do ozbiljne rasprave.

Mića je između ostalog rekao i da je na sve tri strane bilo dripaca, ali i onih koji su drugima pomagali.

-“Niko nije kriv i svi su krivi, ali svi su u pravu kada brane svoje i to je tako”, – smatra Mića.

Dodao je i kako Srbi idu ka nestanku, jer mladi sve manje ili kasno ulaze u brakove, a natalitet je katastrofalno nizak, za razliku od drugih koji imaju minimalno troje dece i više.

Lepi Mića je krajem 80-ih godina počeo profesionalno da se bavi pevanjem i ugostiteljstvom. Baš kada mu je krenulo, sve je propalo, zbog rata. Otišao je u Beograd. Tokom 90-ih godina bio je pevač ‘patriotske muzike’ zbog čega su mu kasnije mnogi ‘bivši prijatelji’ zamerili. U ratu direktno nije imao učešća. 1994. godine u braku sa suprugom Snežanom dobio je ćerku Saru, koja je danas već jedna jako uspešna devojka i gradi karijeru daleko od ‘Balkanskog pakla’. Mića je poznat i kao jedan od vodećih ‘rijaliti igrača’ u Srbiji. Uspešno se i danas bavi ugostiteljstvom, estradom i privatnim biznisom.

Kako je izgledao Mićin ‘istorijski čas’ u ‘Zadruzi’, pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!