Radio Bambi

Hit ove jeseni Sleep Dress!

Uskoro letnju garderobu ostavljate po strani i počinjete da nosite svoje omiljene lagane džempere. Istina i ove jeseni oni su u trendu, kao i prethodnih godina, ali u jesenjoj priči ove godine su (iako neki smatraju da im tu nije mesto) “Sleep Dress” – Spavaćica-haljine. Esencijalna “Sleep” haljina je vanvremenski komad odeće, koji čini se nikad neće izaći iz mode. Ako volite lagane rolke ili jednostavne jednobojne majice uskih rukava, potražite one jednostavne i sparite ih sa vašom omiljenm “Sleep” haljinom.

Besprekorno elegantan izgled možete stvoriti kombinujući crnu rolku sa haljinom zlatnog tona.

Ukoliko ste više raspoloženi za opušten izgled ove jeseni, samo prebacite vaš omiljeni duks preko ove haljine i uskočite u vaše omiljene čizme. Takođe sve varijante labavih džempera možete nositi preko ove haljine, koja će doprineti vašem neodoljivom izgledu.

Jesen polako stiže, i može postati iznenađujuće hladno naročito u večernjim satima. U tom pogledu preko vaše omiljenje “Sleep” haljine trebaće vam neki lagani blejzer, jakna ili kaput. Mantili šireg spektra kao i sakoi savršeno se slažu sa ovim fantastičnim haljinama. Teksas ili kožna jakna – izbor je na vama, a u oba slučaja izgledaćete famozno.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!