Radio Bambi

Ja sam dama, njegove bivše nisu moj nivo!

Reper Nemanja Đerić Đekson i ‘Pinkova zvezda’ Andrijana Radonjić započeli su svoju romansu u rijalitiju ‘Zadruga’, ali, kao što su mnogi i prognozirali, ta veza teško opstaje u ‘spoljnom svetu’. Đerić i Radonjićeva često se svađaju, a njihova ljubav je trenutno ‘na čekanju’, nakon što je Đekson ‘odblokirao’ svoje bivše devojke na društvenim mrežama.

Nemanja je prvo ‘skinuo blok’ Mini Vrbaški, a zatim i Tijani Stojanović i zbog toga je usledila nova svađa sa Radonjićevom.

-“Tačno je da smo se Andrijana i ja posvađali, ali to je čista glupost. Jedan od razloga je taj što sam ja odblokirao Minu, a to sam uradio samo da bih video šta se piše po njenom profilu. Sa Andrijanom još uvek nisam stigao da popričam o svemu, pa nismo rešili nesuglasice. Znam da se zbog toga ona dodatno razljutila, ali sve ću joj lepo objasniti. U velikim sam obavezama trenutno, pa nisam stigao da je zovem da se vidimo. Odblokirao sam i Tijanu jer sam čuo da me proziva, a ona je to odmah objavila na svom storiju kao da je ne znam šta”, – kaže Đekson.

Tijana Stojanović zvana Debela odmah se pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži ‘Instagram’ da ju je Đekson odblokirao.

Sa druge strane, Andrijana kaže da je veoma ljuta na Nemanju i da će mu trebati debelo opravdanje.

-“Mene u čitavoj ovoj situaciji najmanje zanimaju njegove bivše devojke Mina i Tijana. One nisu na mom nivou da bih se njima bavila i da bih komentarisala, jer se ne družim sa takvim devojkama. Meni je krivo što ih je on odblokirao i samim tim im je dao povod da likuju i da se raduju našim svađama, pa verovatno misle da su one glavni razlog moje rasprave sa Nemanjom. Ja razumem da je on u velikoj gužvi i obavezama, ali i ja puno radim. On će morati da nauči da se ponaša jer do sada nije bio u ozbiljnoj vezi. Ja sam dama i ne želim da se brkaju lončići i da me spajaju sa devojkama sa kojima je do sada bio. Nismo se čuli nekoliko dana, pa ne znam kako će se čitava situacija odvijati u budućnosti između nas” – rekla je Andrijana.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!