Radio Bambi

Zoran Marjanović pušten iz pritvora!

Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Jece Krsmanović-Marjanović, pušten je danas iz pritvora u kome je bio od 15. septembra prošle godine. Zoran je prostorije zatvora napustio oko 17 časova, a sačekao ga je advokat Stefan Jokić.

-“Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna”, – kratko je rekla portparolka suda Mirjana Piljić.

Marjanović je u pritvoru bio od 15. septembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Beogradu je inače nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

On bi u svakom trenutku mogao biti ponovo uhapšen, ukoliko se dođe do novih dokaza ili detalja protiv njega.

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo – ‘teško ubistvo’, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj ‘crne hronike’ u Srbiji već gotovo dve godine.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!